SOBNA VRATA

Sobna vrata su važan dio interijera svake kuće, stana ili ureda. Sobna vrata ne moraju biti samo proizvod koji će nam osigurati privatnost i izolirati buku, ona mogu biti ukras svakog prostora.
Da bi imali vrata koja će savršeno odgovarati Vama i Vašem prostoru potrebno je donijeti odluke o vrsti materijala, okova , modelu, kakvom bi se stilu trebala uklopiti i sl.
Odluka o svemu tome nije laka i mi Vam u njoj možemo pomoći, kada znate kakva vrata želite nama nije problem izraditi ih, po Vašim mjerama i zadovoljiti Vaše želje u dizajnu.
U galeriji smo pripremili neke modele koji bi Vam mogli odgovarati ili Vam bar pomoći u odluci kakav bi model željeli.

lakirana-vrata-kompozicija

LAKIRANA VRATA

Lakirana vrata odlikuje spoj elegancije, jednostavnih linija i modernog dizajna. Dodatkom crta, ukrasnih lajsni ili bojom po Ral karti ističemo stil uređenja.

furnirana-vrata1-kompozicijafurnirana-vrata2-kompozicija

FURNIRANA VRATA

Drvena furnirana vrata mogu se uklopiti u svaki stil od modernog do rustikalnog. Izborom dovratnika, bojom tj. vrstom furnira i vrstom završne obrade određujemo kakvom će stilu vrata pripadati.

IZBOR BOJE DRVETA

vrata-staklo-kompozicija

VRATA SA STAKLENIM DIJELOVIMA

Stakleni dijelovi na vratima nalaze se u skoro svakom stambenom ili poslovnom okruženju. Oblikom i vrstom stakla ističemo stil uređenja te prostoru dajemo svjetlost i dojam otvorenosti.

masivna-vrata-kompozicija

MASIVNA – VRATA OD PUNOG DRVA

Vrata od punog masivnog drva su zbog svoje postojanosti, mogućnosti oblikovanja i topline kojom zrače nezamjenjiv izbor u uređenju prostora s karakterom bez obzira na stil uređenja.
Lakirana ili uljena svojom bojom i strukturom pokazuju svu raskoš prirode.

IZBOR BOJE DRVETA

MODELI ŠTOKA