blagavaonski-stolovi-kompozicija

Stolovi

Za Vas smo pripremili veliki broj unikatnih stolova od klasičnog do modernog dizajna. Izrađujemo stolove standardnih dimenzija, te stolove po mjeri. Pogledajte dio naše ponude i slobodno nas kontaktirajte. Svi stolovi su 100% naše izrade!

BLAGAVAONSKI STOLOVI

Blagovaonski stol okuplja obitelj i to ga čini središtem svakog doma.Blagovaonski stol koristimo za zajedničke obiteljske obroke, razgovore, pisanje zadaća, igranje društvenih igara… ili za ugodna druženja s prijateljima. Za sve to potreban nam je stol koji je čvrst, izdržljiv, zdravstveno siguran, a da se izgledom uklapa u ambijent koji želimo postići uređenjem. Blagovaonski stol izrađen od masivnog drva će ispuniti sve vaše potrebe, a i više od toga zbog svoje postojanosti i topline kojom zrači i sam će postati dio vaše obitelji. Moderan, klasičan ili rustikalan, lakiran ili premazan ekološkim bio-uljem stol od masivnog drva pružit će vam upravo ono što trebate za svoj dom.

IZBOR BOJE DRVETA

dnevni-boravak-stolici-kompozicija

STOLIĆI ZA DNEVNI BORAVAK

Stolić za dnevni boravak ili klub stolić je praktičan i savršen detalj za svaki dnevni boravak. Drveni stolić uklopit će se u svaki ambijent i osigurati dovoljno prostora za odlaganje hrane, pića, časopisa ili svijeća. On je osnovni komad namještaja za isticanje stila dnevnog boravka i zato je masivno drvo zbog svoje strukture i raznih mogućnosti obrade savršen materijal za sve stilove od modernog, klasičnog, stilskog do rustikalnog.